Huurincasso

Wij bieden ondersteuning aan uw als vastgoedorganisatie, woningcorporatie of particuliere verhuurder bij het optimaliseren van uw huurincasso proces.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om structureel het betaalgedrag van een slecht of te laat betalende huurder te verbeteren.

Alles uiteraard ook met oog voor de postitie van uw huurder.

Daarbij is wel van belang dat u als verhuurder ons tijdig inschakeld. Een huurachterstand van twee maanden is immers eenvoudiger in te lopen en de huurder makkelijker te corrigeren dan wanneer er al meer dan drie maanden niet betaalt is. Daarbij is tevens vaak het probleem dat een huurschuld niet op zichzelf staat. meestal zijn er op dat moment al meerdere schulden die er ook voor zorgen dat de huurder het overzicht kwijt is en de boel op zijn beloop laat.

Ons speerpunt is om tot communicatie te komen met uw huurder en dus niet alleen brieven te sturen die in de regel matig of zelfs helemaal niet gelezen worden. Wij willen graag de huurder zelf te spreken krijgen om met hem of haar een oplossing te bereiken. Niemand is er immers bij gebaat om het tot een ontbinding van de huurovereenkomst en een ontruiming te laten komen.

Lees verder: