Incasso van geldvorderingen

Bent u op zoek naar een persoonlijk en betrouwbaar incassobureau dat de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar voorop stelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een klein incassobureau met veel aandacht voor onze klanten en hun debiteuren. Wij begrijpen dat incassozaken vaak gevoelig liggen en dat een persoonlijke aanpak essentieel is voor een succesvolle afhandeling.

Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door open communicatie en respectvolle benadering van de debiteur. Wij weten uit jarenlange ervaring dat incasso beter werkt als de verstandhouding met de schuldenaar goed is. Daarnaast is klantbehoud voor onze opdrachtgevers meestal essentieel. Alhoewel een klant nu moeite kan hebben met betalen, kan het immers later een grote klant worden.

Uiteraard werken wij maatschappelijk verantwoord. Een mooi modewoord, maar bij het incasseren van vorderingen wel heel belangrijk. Schulden hebben immers gevolgen voor de hele samenleving en het is zaak om schulden niet onnodig te laten oplopen. Zeker bij particulieren kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Wij werken dan ook mee aan de aanpak van schuldenproblematiek. Enerzijds doen wij dat door een debiteur voorlichting te geven over mogelijkheden, ruimte te bieden voor gespreide betaling en een gang naar de (kanton)rechter zoveel mogelijk uit te stellen. Anderzijds door mee te werken met bewindvoerders en committeren wij ons aan de regels van de NVVK.
Bij dit alles zijn wij uiteraard wel kritisch. Immers dienen wij primair uw belang als schuldeiser.

Naast incassodiensten bieden wij ook juridisch advies op het gebied van debiteurenbeheer. Wij helpen onze klanten bij het opstellen van heldere betalingsvoorwaarden en het voorkomen van problemen met wanbetalers. Zo kunt u zich als ondernemer concentreren op uw kernactiviteiten, en op ons vertrouwen voor het beheer van uw debiteuren.

Onze tarieven zijn scherp en transparant. U weet altijd waar u aan toe bent en er zijn geen verrassingen achteraf. Wij hanteren bovendien een no-cure-no-pay beleid voor het incasseren buiten de rechter om, wat betekent dat u alleen betaalt voor wat wij succesvol incasseren.

Heeft u behoefte aan persoonlijke aandacht en/of een betrouwbare partner voor uw incassozaken?
Of u nu een particulier, ZZP'er of MKB'er bent, wij helpen u graag bij het innen van uw openstaande vorderingen. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan voor u klaar!
Zit u met een wanbetaler, neem dan contact met ons op of dien uw opdracht gelijk bij ons in.